Tehniline kuvand

Rentokil toiduhügieeni alane koolitus

Lugupeetud toidukäitleja

Rentokil OÜ korraldab 6-tunniseid toiduhügieeni alaseid põhikursuseid toidukäitlejatele üle Eesti. Lektoriteks on endised ja praegused tervisekaitsetalituste spetsialistid. Toiduhügieeni alane koolitus on toiduseaduse ja toiduhügieeni üldeeskirjaga ette nähtud ning on ettevõtte tunnustamise lahutamatuks koostisosaks. Koolitus koosneb järgmistest loenguteemadest:

1. Toiduhügieeni alused
2. Mikrobioloogia
3. Toidu kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja – infektsioonid, mittenakkuslikud haigused jm.
4. Toidu peamised saasteallikad ja nende vältimine
5. Toidu säilitusviisid ja temperatuurikontroll
6. Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
7. Puhastamine ja desinfitseerimine
8. Kahjuritõrje
9. Isiklik hügieen
10. Enesekontrolli põhimõtted
11. Toitukäitleja kohustused ja vastutus toiduhügieeni nõuete täitmise eest.

Kursus lõpeb testiga ja koolituse läbinutele antakse tunnistus.
Koolituse toimumise aeg ja koht on vastastikusel kokkuleppel. Koolitused toimuvad nii eesti kui ka vene keeles

Täpsemat informatsiooni saab:

  • Tallinna toiduhügieeni koolitus: helistage meie tasuta numbril 800 2002
  • Haapsalu ja Pärnu koolitus: pr Aase Saareväli Läänemaa müügi- ja teenindusjuht 51 52 405
  • Virumaa toiduhügieeni koolitus: hr. Üllar Kond – Virumaa müügi- ja teenindusjuht 50 11 973
  • Tartu, Põlva, Võru, Valga toiduhügieeni koolitus: pr Anneli Haavandi – Lõuna ja Kesk Eesti müügijuht 56 666 399

Lugupidavalt
Dr. Toomas Trei
Rentokil OÜ tegevdirektor

Ärikliendid

800 2002 (Eestist kõned on tasuta)

Võtke meiega ühendust

Teie vajadusi rahuldades

Erakliendid

800 3003 (Eestist kõned on tasuta)

E-R: 9.00 - 16.30

Saatke meile teade