Kahjuritõrje juhendid

Hallorav

Sciurus carolinensis

Välimus

Hallorav
  • 35 - 53 cm pikkune ja 550 - 750 g raskune.
  • Hallikaspruuni karvastikuga.

Elutsükkel

  • Paaritub detsembris/jaanuaris ning mais/juunis.
  • 1 - 2 pesakonda aastas, 1 - 5 poega pesakonnas.
  • Esineb tavaliselt segametsades (laialehelised/okaspuud). Sügisel ka hekkides, aedades, põldudel, eemal metsast.
  • Elab 4 - 6 aastat (emane) või 2 - 3 aastat (isane).

Harjumused

  • Elutseb hekkides, kallastel, metsas, aias, taludes jne.
  • Kahjustab puukoort, eriti mägivahtra/kase oma.

Erakliendid

800 3003 (Eestist kõned on tasuta)

E-R: 9.00 - 16.30

Saatke meile teade